Aktivitetsinfo: Avresa 13.15
PREMIÄR FÖRLUST!
2022-10-09 15:09

Det blev en förlust för J20 i premiären borta mot Hammarö.

En svag inledning på matchen för att Hammarö kan gå upp till en 4-0 ledning och Kumla tar då en timeout. Timeouten blir en väckarklocka och Kumla gör direkt efter timeouten 4-1.

Från timeouten och framåt är Kumla det bättre laget och gör även 4-2 och 4-3.

Samtliga mål av Emil Andersson som var nära att göra även ett fjärde.

Mitt i Kumlas press mot Hammarö i den tredje perioden så blir det lite stökigt i egen zon och pucken hamnar till slut hos en Hammarö spelare som gör 5-3 och dödar matchen, då var det bara dryga minuten kvar och att hämta in två mål på en minut blev för mycket för J20 denna afton.

Kumla förlorar matchen i första halvan och är nära att vända på det hela men det ville sig inte.

Vi tar med oss andra halvan till nästa match som är mot Guldsmedshyttan hemma nästa lördag.

Hyttan vann sin match i premiären mot Surahammar så vi räknar med tufft motstånd men går självklart för seger!