Streama Kumla Hockeys matcher på Svenskhockey.tv!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kumla Hockey Club
Ishockey
J-20

Kumla Hockey Club
1 - 8
Lindlöven
Kumla Hockey Club1 - 8Lindlöven

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 30 september, 14:30
Plats:Ica Maxi Arena
Serie:Träningsmatcher 2023
Samling:13:00
Trupp:#1 Hampus Karlsson
#2 Harald Svensk
#4 Lukas Vizcaino
#5 Max Ljungdahl
#6 Tim Nielsen
#8 Wilhelm Log
#10 Fabian Hellsten
#12 Ludwig Jonasson
#13 Oliver Hjälmarsjö
#16 Elias Andersson
#17 Jonathan Karlsson
#21 Alvin Hjalmarsson
#22 Emil Andersson
#23 Maximus Jonsson
#27 Olle Karlman
#30 Malte Strömbäck
Lucas Lindohf
Wille Edgren
William Harrysson
SISTA TRÄNINGSMATCHEN!
2023-10-01 10:55

En bra känsla infann sig inför den sista träningsmatchen mot Lindlöven!

 

J20 inledde matchen bra men det är Lindlöven som gör 0-1 efter en soloprestation som löven spelaren avslutade med att sätta pucken högt över Hampes axel.

Matchbilden är jämn men J20 har problem i egen zon, det är rörigt och man glömmer spelaren, som i varje match står framför vårat mål, likaså i den här matchen. Detta resulterar i 0-2 då Lindlöven hittar denna spelare framför mål, likaså vid 0-3 står denna spelare helt fri framför vårt mål och det är inte mycket Hampe i målet kan göra.

0-3 efter första peridoden speglar inte riktigt det som hände ute på isen, det är våra egna misstag som gör att ställningen är vad den är.

Inledningen av den andra perioden är bra från J20, man får fast Lindlöven i deras egen zon genom bra press spel, chanser skapas men vi får inte in pucken!

Tyvärr i denna press så lyckas en Lindlöven spelare ta sig förbi vår press och gå hela vägen från egen zon och göra 0-4, inte mycket att säga om han gör en bra prestation helt enkelt!

Därefter drar J20 på sig utvisningar bla en dubbelutvisning som gör att Lindlöven får spela 5 mot 3 i två minuter. Powerplay 5 mot 3 då ska det blir mål och det blir det också och nu är uppförsbacken rejält brant för J20 som drar på sig ytterligare utvisningar som Lindlöven utnyttjar och gör 0-6 innan perioden är slut!

J20 gör en bättre andra period än den första men får inte utdelning medans Lindlöven får bra betalt i powerplay och även solomålet som ledde fram till 0-4.

0-6 inför tredje perioden är inte vad vi hade hoppats på innan matchen, nu finns bara ett alternativ och det är att gå ut och vinna tredje perioden och rätta till dom misstag vi haft under matchen.

Svante Kopp ger J20 lite hopp då han gör 1-6 efter drygt halva perioden.

Dessvärre är känslan att J20 inte riktigt tror på sig själva i tredje perioden och mer eller mindre bara vill spela av matchen. Lindlöven ökar på sin ledning till 1-7 innan dom fastställer slutresultatet till 1-8. J20 är nu ett slaget lag och det är smågrinigt både i båset och på isen.

 

Lindlöven är ett bra lag men 1-8 så bra är dom inte, J20 gjorde dom bra stora stunder i matchen och det finns en del att jobba på, speciellt spelet i egen zon. Press spelet satte vi bra stora delar av matchen, powerplay spelet börjar på att sätta sig osv så det finns mycket positivt att ta med från denna match som var genrepet inför serien.

Som man brukar säga, dåligt genrep bra premiär eller något sådant.

Viking HC väntar i premiären nästa lördag, vi kan även då räkna med bra motstånd och vi har nu veckan på oss att rätta till spelet i egen zon.

J20 är på rätt väg men det tar tid att träna in ett nytt sätt att spela på..

 

Extra plus i matchen till Tim Nielsen som offrade sig och täckte skott i varje byte!

Hampe i målet gör vad han kan men kan inte ta allt...

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 1/3 19:30
5 - 3  
Lör 24/2 13:30
2 - 15
Lör 17/2 12:00
4 - 3  
 
 
Våra sponsorer