Streama Kumla Hockeys matcher på Svenskhockey.tv!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kumla Hockey Club
Ishockey
J-20

Kumla Hockey
1 - 3
Viking HC
Kumla Hockey1 - 3Viking HC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 07 oktober, 14:30
Plats:ICA Maxi Arena
Serie:J20 Division 1 B Västra
Samling:12:30
PREMIÄRFÖRLUST!
2023-10-08 09:54

J20 Inledde seriespelet hemma mot Viking.....

....och den första perioden är den bästa laget gjort den här säsongen.

J20 spelar helt enligt den matchplan vi har, sätter press på Viking både i anfallszon och egen zon, framförallt så offrar sig killarna för varandra och laget och gör det enkelt.

Att man tar ledningen redan efter 2.08 gör sitt till, laget spelar ut på ett helt annat sätt än vi sett tidigare när man hamnat i underläge. Med lite flyt så hade man kunnat göra fler mål innan Viking kvitterar i powerplay 10 min senare. Utvisningen som J20 drar på sig är väldigt tveksam, J20´s back Jonte sätter säsongens klockrenaste höfttackling men åker ut för charging?? Det domslutet var inte korrekt och det slutar med mål för Viking.

Första perioden slutar 1-1.

 

I den andra perioden drar J20 på sig en utvisning efter 4 min för "to many players on ice"

Viking sätter upp ett powerplay och får press på J20 som reder ut utvisningen men har svårt att ta sig ur Vikings press. Det som stämde till punkt och pricka i första perioden stämmer inte alls i andra perioden och Viking för spelet.

10.58 in i perioden så tar Viking ledningen med 1-2.

Ett riktigt flytmål, en Viking spelare skjuter men missar pucken som istället går åt sidan och träffar en annan Viking spelares klubba och in i mål, Hampe i målet var helt chanslös.

Viking vinner andra perioden med 0-1.

 

I den tredje måste J20 hitta tillbaka in i matchen och spelet man hade i första perioden.

Dessvärre så ökar Viking på till 1-3 redan efter 1.23 i den tredje perioden och uppförsbacken blev nu något brantare, men underläge med 2 mål i hockey är ju inte omöjligt att hämta in.

Spelet stämmer något bättre för J20 i tredje perioden men det är fortfarande rörigt i egen zon och ju längre tiden går desto mer stressade blir spelarna. I stressen tas det konstiga beslut och man följer inte dom riktlinjer vi har satt upp för matchen och även säsongen.

Tiden går väldigt fort på slutet och Viking försvarar sig bra så möjligheten att plocka ut målvakten finns inte då vi inte har riktig kontroll på pucken eller spelet.

Tiden rinner ut och Viking går segrande ur denna seriepremiär.

 

J20 var det klart bättre laget i första perioden och hade man kunnat hålla i det spelet hela matchen så hade det blivit en vinst.

Killarna visade att man kan spela hockey och det riktigt bra, så vi tar med den första perioden till nästa match som är mot Forshaga borta nästa lördag.

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 1/3 19:30
5 - 3  
Lör 24/2 13:30
2 - 15
Lör 17/2 12:00
4 - 3  
 
 
Våra sponsorer