Streama Kumla Hockeys matcher på Svenskhockey.tv!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kumla Hockey Club
Ishockey
J-20

Forshaga IF
6 - 3
Kumla Hockey
Forshaga IF6 - 3Kumla Hockey

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 oktober, 15:30
Plats:Ängevi Ishall
Serie:J20 Division 1 B Västra
Samling:11:00
Aktivitetsinfo: Avresa 11.30
FALL FRAMÅT!
2023-10-15 12:44

Forshaga borta är ingen lätt match......

J20 satte sig i bussen med en revanschlusta från förra matchen som man tappade i andra perioden. Detta skulle inte upprepas i denna match.

Likt förra matchen mot Viking så gör J20 en fantastiskt bra första period men vi har ändå 0-0 på tavlan när perioden är slut. J20 har skapat chanser likaså Forshaga men pucken ville inte in.

Allt gott så här långt och nu väntar andra perioden.

Alla är överrens om att fortsätta spela som i första perioden, lättare sagt än gjort skulle det visa sig. Återigen klappar laget ihop fullständigt i andra perioden och Forshaga kan ta ledningen efter 4.35 i andra perioden, ingenting stämmer för J20 och 5.20 in i perioden kommer timeouten. Vi måste släppa första perioden och inse att vi nu spelar i andra perioden och att det vi gjorde i första måste vi även göra i andra. J20 kvitterar kort efter timeouten, lite turligt kan tilläggas men spelet vill fortfarande inte stämma och Forshaga tar ledningen igen med 2-1 efter 9.01 och även 3-1 innan perioden är slut.

J20 har gjort en av dom sämsta perioderna så här långt på säsongen och man undrar vad det beror på? Skärpning gäller inför tredje perioden.

Om det började illa i andra så blev det ännu värre i tredje, 31 sekunder in i perioden så gör Forshaga 4-1 och bara 3 minuter senare kommer 5-1 och det blev en väckarklocka för J20.

J20 tar nu över matchen fullständigt och det är mer eller mindre spel mot ett mål i den tredje perioden, 6.04 in i perioden reducerar J20 till 5-2 i powerplay.

J20 fortsätter att trycka på efter målet och skapar mängder med chanser men pucken vill inte in förrän efter 14.14. Två mål kvar att hämta in och rätt gott om tid så det är inte omöjligt.

Forshaga tar nu timeout och är märkbart skakade.

J20 fortsätter att trycka på och Forshaga drar på sig en utvisning, nu kommer den stora chansen att reducera ytterligare, tiden för utvisningen är 17.17.

Så fort J20 fått ordning på pp spelet så plockas Hampe i målet ut och J20 satsar på spel 6 mot 4 och det skapas mängder med chanser men Forshagas målvakt spelar bra.

J20 fortsätter spela med 6 man även efter utvisningen och kommer att få ett kanonläge för skott när vår forward tappar pucken och en Forshaga spelare kan snappa upp den och sätta full fart mot J20´s tomma mål. Våra backar gör allt dom kan för att hinna ikapp men Forshaga spelaren är lite för lång försprång och kan sätta pucken och slutresultatet i tom bur, 6-3.

Surt sa räven men det var inte målet i tom bur som avgjorde matchen, det var den andra perioden som var bedrövlig från J20´s sida. Räknar vi bort andra perioden så gör J20 en kanon match och är det bättre laget och det var ett stort fall framåt på många punkter.

Till nästa match tar vi nu med oss första och tredje perioden och ser till att även spela hockey i den andra, då blir det garanterat en vinst!!

Med spelet som J20 visade upp i första och tredje perioden så kan man vinna mot alla lag i serien!


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 1/3 19:30
5 - 3  
Lör 24/2 13:30
2 - 15
Lör 17/2 12:00
4 - 3  
 
 
Våra sponsorer