SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kumla Hockey Club
Ishockey
Tre Kronor

Nu startar vi upp Tre Kronors Hockeyskola för säsongen.
2023-09-04 12:11

Upptaktsträff

Lördagen den 9 september klockan 13:00-14:30 träffas vi på baksidan av Ica Maxi Arena för information, korvgrillning och aktiviteter på bollplanen. Det kommer finnas kaffe till alla föräldrar. Kom gärna i träningskläder då det kommer spelas fotboll samt andra aktiviteter för alla spelare och syskon.

 

Första ispasset

Lördagen den 16 september kör vi igång med det första ispasset, då mellan 09,00-10,15. Ni som behöver låna utrustning är det bra om ni är på plats ca 08,30 får utprovning. Det kommer vara utsedda tränare med på isen men vill du som förälder vara med så går det självklart bra.

 

Låneutrustningar

Kumla Hockey har en del låneutrustningar men tyvärr försvinner en hel del skydd som aldrig lämnas tillbaka till oss. Vi kommer därför till denna säsong prova på att ha en utsedd förrådsansvarig till varje träning som plockar fram och skriver upp vad man lånar. Är det någon som har skydd hemma som kan lämnas tillbaka så är det bra om man gör det så fler kan börja spela ishockey. Tyvärr har vi inte skridskor, halsskydd eller hjälmar att låna ut men ta kontakt med kommunens fritidsbank så kan ni få hjälp med det Länk till Fritidsbanken Kumla hittar du här!

 

Anmälan

Det är viktigt att alla spelare anmäler sig på sidan Tre Kronors Hockeyskola inför säsongen. Detta för att ni skall få information från föreningen som t.ex. lagets träningstider, kallelser till matcher och övrig information. Det är även viktigt ur försäkringssynpunkt då föreningens lagförsäkring inte gäller om man inte är säsongsregistrerad. Så gå in och anmäler ert barn, även ni som har deltagit förra säsongen måste vi få in i systemet. Anmälan till Tre Kronors Hockeyskola.

 

 

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta mig

 

Krister Ahlzén

krister@kumlahockey.se

070-321 33 13

 
Våra sponsorer