Kumla Hockeyclub Black Bulls1 - 12Mariestad BOIS

Referat: Kumla Hockeyclub Black Bulls - Mariestad BOIS
EN LEKTION I HOCKEY!
2022-09-10 17:56, J-20

J20 fick en resa av sällan skådat slag!

Att motståndet var bra visste vi redan innan matchen men att dom var så bra anade vi inte!

Det är mer eller mindre spel mot ett mål hela matchen och J20 är inte nära överhuvud taget.

Mariestad spelar med fart, snabba passningar och då hänger inte J20 med.

Noterbart är att J20 blir överkörda i början på varje period för att sedan få lite stopp på blödningen. 1-12 är inte speciellt smickrande på hemmaplan men faktum är att det kunnat bli ännu mer för Mariestad, Hampus Karlsson i kassen räddade laget vid ett flertal tillfällen.

Nu var det inte så att J20 inte var i anfallszonen alls under matchen, men det var korta perioder och man skapade en del chanser som mycket väl kunnat bli mål, lite oflyt i vissa lägen..

På det hela taget så mötte man en övermäktig motståndare som kommer att vara ett topplag i sin serie och kriga om en plats i J20 Elit till nästa säsong.

Lagen kommer att mötas igen om två veckor och J20 har en del att träna på för att inte bli överkörda än en gång.