Streama Kumla Hockeys matcher på Svenskhockey.tv!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kumla Hockey Club
Ishockey

Kumla Hockey bjuder in till golftävlning!
2024-05-15 16:33

Vi fortsätter på förra årets succé!

 

Den 16/8 spelas Kumla Hockeys lagtävling på Kumla GK!

 

För mer information och hur man anmäler sig! 

 

 

Victor Sandh tillbaka!
2024-05-13 19:33

Sandh är tillbaka i moderklubben efter 2 år inne i örebro som j18 tränare. Nu kommer Sandh ta plats på tränarbänken ihop med Pontus Karlsson och därmed är tränarparet komplett för säsongen 24/25!


Styrelsen kommenterar:

Vi är väldigt glada att vi fått in Victor till tränarstaben, en Kumlakille med stort hjärta för föreningen som besitter väldigt hög hockeykompetens. Sandh har varit inne på trängen i Örebro under två säsonger där han fått värdefull kunskap i en bra omgivning. Nu känner vi att detta är en perfekt lösning för oss och vi är spända på att se vad han tillsammans med Pontus kan utföra denna säsong!

 

Varmt välkommen tillbaka Victor! 🔥

Statusuppdatering A-laget!
2024-05-10 11:56

Efter en lyckad säsong på många sätt börjar nästa års trupp ta form.

 

Fornbrant och Nilsson snickrar på truppen som börjar ta form rejält. Budgeten kring A-laget har dragits ner men det är fortfarande ett väldigt starkt lag som kommer beträda isen till hösten, med målsättningen att nå kvalspel.

Det är ett väldigt lokalt lag med många Kumlingar kryddat med handplockad spets utifrån.

 

Lagbygget i sin helhet hittar ni under fliken "lagbygget 24/25"

 

Nytt nästa år är att truppen endast kommer bestå av 2 målvakter 12 forwards och 7 backar. Detta för att öka chansen för våra juniorer till spel vid ev skador och sjukdomar. Beslutet är taget av sportgruppen och styrelse tillsammans som båda är övertygade att detta är rätt väg att gå.

 

Nu kan vi knappt bärga oss inför augusti när vi drar igång igen!

 

// Ledningen kring A-laget

Kumla fostrade talanger spelar SM-final!
2024-04-09 22:57

Imorgon onsdag, 10/4, spelar Örebro HK J20 SM-final mot Skellefteå på Behrn Arena. Gå och se dom Kumla fostrade spelarna Jack Bodin och Anton Brorsson. Match start kl 19,00, gratis entré!  

 

Mer information om matchen.

 

 

Härlig säsongsavslutnings helg!
2024-04-06 13:17
Skridskodisco

Efter en bra säsong för Kumla Hockey med b.la. serieseger i div 2 västra för vårat a-lag och många bra insatser bland våra duktiga ungdomsspelare så har vi nu kommit till säsongens sista helg i Ica Maxi Arena. 

 

Och den kan inte börja på ett bättre sätt. Under fredagen hade 

Kumla Hockey anordnat skridskodisco och vilken succé! Ca 200 barn och ungdomar som hade jätteroligt på isen!

 

Stort tack till Micke, Sofia, Martin och Marie för all hjälp.

 

Ett särskilt stort tack till vår sponsor Alltek med Mikael och Hampus med hjälp av Bruno för allt fixande med ljud, ljus och rökmaskiner! Det var ni som fixade stämningen!  

 

Nu laddar vi inför lördagen och söndagen då våra minsta hockey krigare spelar cup i hallen! 

Richard lämnar!
2024-03-31 10:45
Richard Lindelöf

Våran tränare för Division 2-laget Richard Lindelöf har meddelat föreningen att han avser att lämna som tränare efter denna säsong för att söka nya utmaningar i hockeyvärlden! Föreningen tackar Richard för den här säsongen som b.la. resulterade i serieseger och önskar honom all lycka i sitt kommande uppdrag.  

 
Våra sponsorer