SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kumla Hockey Club
Ishockey

Bli medlem i Kumla Hockeyclub Black Bulls
BLI MEDLEM
Parkering vid ishallen!
2022-11-09 21:58

Hej!


Det är viktigt att vi inom Kumla Hockey som parkerar vid ishallen använder de parkeringsplatser som finns längs med Kumla-Frasses Gata och inte parkerar i vändzon framför ishallen eller utmed den tegelbyggnad på Industrivägen då många av de platserna är reserverade av företag som har verksamhet i byggnaden. Vi har under de senaste dagarna fått påpekande att de reserverade platserna är ofta är upptagna samt att brandutgångar är blockerade av bilar vilket kan få katastrofala konsekvenser vid en brand. Det företag som har verksamhet i byggnaden arbetar även under kvällar och helger.

 

Från och med denna vecka kommer Awarn som sköter bevakningen av parkeringsplatserna ha utökad bevakning i detta område och bötfälla dom bilar som står på reserverade platser samt i den vändzon framför ishallen. Är nödutgångar blockerad kommer bärgningsbil tillkallas och forslas bort bilen. 

Har ni frågor angående detta så är ni kontakta mig.

 

Med vänlig hälsning

 

Krister Ahlzén

 

Skön start på helgen!
2022-11-04 21:49

Äntligen fredag igen efter en intensiv höstlovsvecka! 

Det har varit full fart nere i Ica Maxi Arena denna vecka. Från tidig morgon till eftermiddag har 35 av Kumla Hockeys ungdomar, födda 2007-2012,deltagit i Höstlovscampen. Ledare för denna camp har varit KH J20 tränare Tomas Olofsson och A-lagstränaren Robert Bergh som tillsammans med spelare från a-laget samt juniorlagen kört två ispass / dag sedan i måndags. A-lagets och juniorlagens fystränare Linus Andersson har också varit med och kört fys och teori med spelarna. Annica har gjort en kanoninsatts i cafeterian och sett till att alla har fått mat och dryck så att spelarna har orkat tränat. Veckan avslutades med utvärdering och det som bland annat framkom var att spelarna önskade mer och längre isträning samt mer fysträning.

 

Grymt bra jobbat alla!

 

Två av våra seniorlag har spelat match idag fredag. Representationslag spelandes i division 2 vann ikväll borta mot Smedjebacken med 4-2. Matchen var helt jämn efter två perioder, 2-2, innan Kumla avgjorde i sista perioden. Kumlas tränare Robert Bergh kommenterade matchen:
- Kanske inte vår bästa match, men väldigt skönt med tre poäng. Smedjebacken tog ledningen efter 14.42, genom Linus Karlsson framspelad av Leon Larsson och Oliver Nähr Winkel. Efter 9.17 i andra perioden nätade Noah Julin, framspelad av David Harrysson och Samuel Näslund och kvitterade för Kumla. David Harrysson gjorde dessutom 1-2 efter 13.25 på pass av Noah Julin. Smedjebackens Luka Kosmac gjorde 2-2 efter 15.49 på pass av Linus Karlsson och Oliver Nähr Winkel. I tredje perioden gjorde Kumla 2-3 efter 04.46 genom Anton Weiler. Och med bara 47 sekunder kvar satte David Harrysson 2-4. David Harrysson gjorde två mål för Kumla och totalt tre poäng och Noah Julin stod för tre poäng, varav ett mål.
Kumla tar sig an Hallstahammar i nästa match hemma tisdag 8 november 19.00.

 

Vårat division 3 lag vann hemma mot HC Örnen i en tätmatch efter ha tagit ledningen både med 1-0 och 2-1 i första- respektive andra perioden. Örnen lyckades sedan få in både 2-2 i slutet av andra och 2-3 i mitten av tredje perioden. Kumla reducerade efter 13 minuter och avgjorde sedan genom Hampus Graaf i powerplay play efter 15:55.

 

Bra jobbat båda lagen!

 

Nu väntar en helg med många matcher. Imorgon lördag har vi totalt tre matcher, vårat J20 möter Åmål borta. Sedan har vi två hemma match, 11:30 möter vårat U14 köping hemma och U16 tar sig an Örebro hemma kl 14:30. Under söndagen möter U13 Guldsmedshytte hemma 10:45 och 13:30 möter J18 Västerås hemma. För våra yngre ungdomslag är det poolspel på bortaplan denna helg.

 

Lycka till alla och kämpa hårt!

 

Ha en fortsatt trevlig helg alla!

 

Krister Ahlzén 

Kumlafostrad spelare med i landslaget!
2022-10-26 22:54

Det är den 16-åriga kumlafostrade backen Jack Bodin som kommer åka till Canada för att spela World Under-17 Hockey Challenge 2022, 1-14 november. 

Vi i Kumla Hockey önskar Jack lycka till i Canada!

HÖSTLOVS CAMP VECKA 44
2022-10-24 20:59

Under höstlovet vecka 44 kommer Kumla Hockey anordna en höstlovs camp i Ica Maxi Arena.

För anmälan till Höstlovscamp och mer information hittar ni HÄR

Kumla Hockey startar tjejlag
2022-10-23 14:22

Måndagen den 31/10 mellan 16,25-17,25 kör Kumla Hockey igång sin tjejsatsning tillsammans med Hallsbergs Hockey genom att anordna en träningsgrupp för tjejer. Alla tjejer är välkomna! Allt ni behöver är egna skridskor, halsskydd och hjälm! Övrig utrustning kan ni låna av Kumla Hockey. För mer information gå in på tjejlagets egna lagsida under ungdom eller kontakta:

 

kansli@kumlahockey.se

 

Krister Ahlzén

krister@kumlahockey.se

070-321 33 13   

 

 

A-Lag
Referat: Guldsmedshytte SK - Kumla Hockey
Fjärde raka igår!
2022-10-19 09:38, A-Lag

Igår slog vi Guldsmedshyttan på bortplan med 4-1. En fin laginsats där det aldrig var något snack om vilket lag som var det bästa. Anton Weiler stog för 4 mål och välförtjänt utnämndes till matchens lirare.

 

På fredag är det seriefinal när Arboga kommer på besök. det kommer komma mycket folk från Arboga så det kommer garanterat bli en trevlig kväll i Ica Maxi Arena. ses där 19:00!

 

Heja Kumla!!

BLI MEDLEM
 
Våra sponsorer