SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kumla Hockey Club
Ishockey

Bli medlem i Kumla Hockey Club
BLI MEDLEM
Följ Kumla Hockeys lagbygge inför säsongen -23/-24
Kallelse till Kumla Hockeys årsmöte 2023
2023-05-15 23:23

Hej!

 

Kumla Hockeys årsmöte hålls den 5/6 2023 kl 18:30 i ICA MAXI ARENAs cafeteria. 

 

Kallelse

 

Förslag till nya stadgar

 

Förslag till uppdaterade styrdokunet/ verksamhetsplaner

 

Alla medlemmar är VARMT VÄLKOMNA!  

 

Styrelsen

Anmälan till Sommarhockeyn 2023
2023-05-04 13:18

Nu öppnar anmälan till sommarens höjdpunkt, Kumla Hockeys sommarhockeyskola!

 

Anmäl dig här!

 

Intervju med Richard Lindelöf!
2023-04-25 18:09

En klassisk idrottsfråga, hur känns det?


Det ska bli otroligt kul och att dessutom få representera moderklubben där man en gång lärde sig att åka skridskor känns fantastiskt. Efter 3 år på andra orter ska det bli kul att komma hem till Närke och försöka hjälpa Kumla ta steget upp till division 1 igen där jag tycker klubben hör hemma.

 

Berätta lite mer om dig själv!

 

Jag hoppas att folk uppfattar mig som engagerad och pålitlig när det kommer till det jobb som behöver läggas ner för att resultatet i slutändan ska bli så bra som möjligt.

 

Vad fick dig att skriva på för Kumla Hockey?


Det var olika aspekter som fick mig att skriva på för Kumla. Klubben har en plan om hur man vill framåt som förening och dessutom att klubben ser långsiktigt och inte bara över en eller två säsonger vilket jag gillar. Att Pontus Karlsson också var intresserad var en stor aspekt. Jag känner honom lite sen innan och vet hur driven och noga han är. Jag känner även Jonatan Fornbrant och Adam Nilsson sen innan också och vet hur seriösa dom är med det dom tar sig an vilket gör att vi får en ledarstab med olika erfarenheter och infallsvinklar som jag tror är viktigt. Den absolut viktigaste aspekten var att jag tror vi har chans att avancera uppåt. Det som driver mig är att ha en chans att vinna något och det tror jag stenhårt på att Kumla HC har.

 

Vad kommer du bidra med till laget/föreningen?

 

Det jag vill bidra med till laget är att utveckla både spelare i laget men också få laget till att jobba åt samma håll och ha kul längst vägen. Lagets prestation kommer alltid vara prio ett. Till föreningen vill jag bidra med ett gott exempel med hårt jobb och dela med mig av erfarenheterna jag fått från Forshaga, Hudiksvall och från en på börjad universitetsutbildning.

Intervju med Pontus Karlsson!
2023-04-13 15:51

Pontus Karlsson kommer vara en av våra tränare säsongen 23-24. Här nedan kommer en liten intervju:


En klassisk sportfråga, Hur känns det?

 

- Det känns spännande och roligt att hoppa på resan som Kumla Hockey vill göra framöver. Jag tror stenhårt på hela gruppen och upplägget.


Berätta lite mer om dig själv!
 
- En ung tränare som trots min ålder har hunnit bygga upp en hel del erfarenhet i olika tränarkonstellationer. Kommer senast från IFK Hallsberg där jag har fyra år som tränare för J20 laget och den senaste säsongen i A-laget.
 
Vad fick dig att skriva på för Kumla?

- Efter en del samtal med Kumla Hockey så fick jag en väldigt bra känsla för föreningens målsättningar, och föreningens upplägg för att nå dessa tyckte jag kändes helt rätt.
 
Hur ska du hjälpa Kumla Hockey nå framgång?
 
- Jag vill få ut och utveckla det bästa ur varje individ för att vi i sin tur ska utvecklas som grupp. Samt komma in med positiv energi och en tydlig spelidé. Då tror jag det blir en riktigt rolig resa framöver.
Robin Karlsson tillbaka i moderklubben!
2023-04-12 17:35

Kumlingen Robin Karlsson har skrivit på för Kumla Hockey nästa säsong. Robin kommer senast från Örebro Hockey j20 men var Utlånad en match förra säsongen till oss. Robin är en snabb och rivig forward med fina offensiva kvaliteer.

Fornbrant:
Jättekul att Robin väljer oss. Robin har utvecklats väldigt mycket detta år i Örebro. När Robin var utlånad till oss under säsongen gjorde han mål direkt och bidrog väldigt mycket. Så jag är övertygad om att Robin kommer bidra med både poäng och hårt jobb varje dag.
Det som även känns extra kul är att det är en kille med Kumlahjärta, som verkligen vill vara med och hjälpa sin moderklubb på resan tillbaka mot att slåss om platserna till Hockeyettan.

Välkommen tillbaka Robin!🔥

BLI MEDLEM
 
Våra sponsorer