Serie:J18 Division 1 C Västra   Tabell >>
Referat: Kumla Hockey - Lindlövens IF
FÖRLUST MEN ETT FALL FRAMÅT!
2022-11-20 21:09, J-18

Serieledarna Lindlöven gästade Kumla denna söndag förmiddag.

Efter att ha förlorat många matcher i första perioden så var fokus denna match att vara med från början, att vara påkopplade osv.

J18 svarar för säsongens bästa första period och har 0-0 Man har lyckats med det som havererat i tidigare matcher, att man släppt in många mål i första perioden pga att man inte spelat så som man tränat!

Lindlöven må ha mer puck men J18 försvarar sig bra och är inte ofarliga i sina kontringar.

Även andra perioden är jämn trots att Lindlöven vinner den med 0-1.

Det finns fortfarande saker att förbättra främst i försvaret men det ser mycket bättre ut än i tidigare matcher. 0-1 är ingen uppförsbacke och vi har förhoppningar om att kunna vända och vinna mot serieledarna. Men Lindlöven har ökat tempot inför tredje perioden och med fyra fulla femmor trummar dom på. 12.35 in i tredje perioden ökar Lindlöven på till 0-2 och J18 tar kort därefter timeout. Dock drar man på sig en utvisning och chansen till reducering försvinner mer eller mindre. Man dödar utvisningen men Lindlöven gör kort därefter 0-3 och chansen att vända är nu mikroskopisk. Till råga på allt så drar J18 på sig en 2+2 min utvisning och nu går det fort, Lindlöven gör 2 mål inom loppet av 11 sekunder!! J18 slutade spela och bjöd på dessa mål!!

Slutresultatet 0-5 speglar inte matchen, J18 höll jämna steg med Lindlöven fram till slutet av matchen.

Trots förlusten så får vi se detta som ett framsteg och något att bygga vidare på!