Samling:11:00
VINST!
2022-08-27 18:10

J18 bärgade en vinst i den första träningsmatchen för säsongen mot erkänt svårspelade BIK Karlskoga i Nobelhallen.

Det var en tajt och jämn match där BIK chockade J18 och gjorde 1-0 redan efter 18 sekunder!

Målet var inget som störde J18 som både kvitterar och tar ledningen i den första perioden.

J18 spelar riktigt bra i dom två första perioderna för att sedan mattas en aning i tredje, BIK tar över spelet och har mer ork då dom rullat på 4 femmor matchen igenom, J18 hade endast 14 utespelare. Trots att BIK trycker på i slutet så vinner J18 med 4-5

Vilan blir kort, ny match redan i morron söndag då Forshaga gästar Kumla kl: 17.00