Streama Kumla Hockeys matcher på Svenskhockey.tv!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kumla Hockey Club
Ishockey

Sportlovscamp 2024

Under sportlovet vecka 8, 2024 kommer Kumla Hockey anordna en Camp för dom som är intresserad att utveckla sin individuella teknik. Träningarna kommer att ledas av välutbildade och duktiga instruktörer. 

 

Instruktör måndag och tisdag är Linus Ullmark. Linus är en ishockeytränare med en passion för att utveckla spelarnas tekniska sida i spelet. Med flera års erfarenhet inom ishockeyträning och även en lång hockey bakgrund som spelare på elitnivå, är han väl förtrogen med ishockeyns dynamik och tekniska aspekter. Linus tror på attfrämja skicklig skridskoåkning, puckbehandling och andra skickliga aspekter i spelet är en avgörande  faktor för att uppnå framgång i dagens hockey.

 

Instruktör torsdag och fredag är Anton Mella som driver Hockeyjump. Anton har tidigare besökt oss på camper och har flerårig erfarenhet som teknikcoach. 

 

Dagarna kommer vara indelade mellan åldersgrupperna samt under onsdagen kommer det enbart vara för målvakterna. För dom spelarna som är födda 2008-2011 och vill köra lite extra så finns det möjlighet att även anmäla sig till grupp 4 i vilken man enbart kommer fokusera på teknik under två dagar (man behöver då även göra en anmälan till grupp 4).

 

Grupp 1födda 2008-2009 måndag och tisdag. Program för dagarna!

Grupp 2födda 2010-2011 måndag och tisdag. Program för dagarna!

Grupp 3, födda 2012-2013 torsdag och fredag. Program för dagarna!

Grupp 4, födda 2008-2011 torsdag och fredag. Program för dagarna!

 

Medlemspris är 1200:- för två dagar. Spelare som inte spelar i Kumla Hockey betalar 1500:- Då ingår isträning, fys och teori samt lunch och mellanmål. 

 

Målvakterna kör måndag till onsdag alt. onsdag till fredag. Priset för Kumla Hockeys målvakter är 900:- och för externa är 1500:- Vill man bara delta på målvaktsdagen så kostar det 500:- 

 

Deltagaravgiften kommer faktureras under februari och vara betald senast den 28/2. 

 

Instruktörer och assisterande tränare samt program kommer presenteras fortlöpande på hemsidan samt skickas ut till dom som har anmält sig.

 

Anmälan sker HÄR

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer