Samling:17:00
VINST!!
2022-12-21 06:57

Mardrömssviten bruten!

Efter sju sorger och åtta bedrövelser så fick J20 äntligen fira en seger efter mötet med Hammarö under tisdag kvällen.

Den här matchen skulle bara vinnas så var det bara, mötet i Hammarö tillika seriepremiären gav man lite till skänks till Hammarö när det blev en förlust.

I kvällens match är det Hammarö som tar ledningen med 0-1 men till skillnad mot andra matcher så hade det målet mindre betydelse. J20 kvitterar och tar ledningen innan första perioden är över och man har gjort säsongens bästa period!

Andra perioden blir sämre trots att man ökar på till 3-1 tidigt i perioden.

J20 drar på sig en utvisning bara minuten efter 3-1 målet och efter under det powerplay spelet får Hammarö luft under vingarna och tar mer eller mindre över matchen stundtals.

Mitt i perioden får J20 chansen att öka på ledningen i powerplay, istället är det Hammarö som reducerar till 3-2 i boxplay efter lite för vågat spel av J20 i powerplay. Resterande del av andra perioden är nervös från J20´s sida men man reder ut stormen och har ledning inför tredje perioden.

Tredje perioden blir rena vilda västern målmässigt!! 45 sekunder in i perioden ökar J20 på till 4-2.

Efter 2.37 reducerar Hammarö till 4-3 varpå J20 ökar på till 5-3 efter 5.03 och 40 sekunder senare kommer 6-3

Hammarö reducerar till 6-4 och J20 ökar på till 7-4 minuten senare.

Hammarö drar på sig en 4 minuters utvisning som J20 utnyttjar till fullo, två mål och man går fram till en 9-4 ledning. Hammarö ger sig dock inte utan reducerar till 9-5 innan J20 åter ökar på ledningen och gör två siffrigt till 10-5!

Det tionde målet kommer efter 18.23 och målkavalkaden är till ända!

7-3 till J20 i tredje perioden är sjuka siffror!!! Men J20 fick utdelning och satte chanserna och vi fick även tremålskytt i Elis Tholf!

Detta var en välförtjänt och efterlängtad vinst för J20 som vi bygger vidare på efter juluppehållet!