SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Kumla Hockeyclub Black Bulls
Ishockey
Team 13 (U9)

Bli medlem i Kumla Hockeyclub Black Bulls
BLI MEDLEM
Hej alla!
2022-01-03 20:51


Nu på onsdag kommer vi att börja obligatorisk med fysträning i samband med träningarna. Det kommer att bli efter träningarna på våra 16:25 tider men annars så blir det innan träningarna på dom andra tiderna.

Nu har vi även fått veta att de kvarvarande bingolotterna och pengarna ska in senast måndag den 10/1. Så därför behöver vi ha in de resterande under den här veckan.

Nu på söndag den 9/1 kommer vi att ha ett poolspel hemma i Kumla. Men eftersom dom som planerat in det bara har tagit med ett lag åt oss där så kommer vi att premiera dom med bäst närvaro. Tyvärr tråkigt att vi inte får med mer än ett lag men skulle det bli så att något lag tvingas ställa in så kommer vi att kasta in ett lag till. Vid eventuella avhopp så fyller vi på. Annars så är nästa poolspel den 23/1, då med tre lag så blir alla kallade.

I samband med poolspelen så kommer det krävas att några föräldrar ställer upp med sekretariat och även att stå i dörren och kolla covid intyg. Det är i linje med dom reglerna som infördes i december. 

Hälsningar

Ledarna U9

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 15/06 10:29 
 
Våra sponsorer